Čačak: U toku sanacije kvarova na vodovodnoj mreži na četiri lokacije

Čačak: U toku sanacije kvarova na vodovodnoj mreži na četiri lokacije

Trenutno se radi na sanacijama krarova u Ulici Čačanski partizanski odred, na raskrsnici Ključke ulice i Ulice Sime Sarage, u Ulici Milice Pavlović broj 9, i u Ulici Milutina Vujovića. Dok traju radovi, voda na ovim lokacijama je zatvorena.

1

U toku prethodne večeri i noći dogodile su se havarije na vodovodnoj mreži na četiri lokacije u Čačku. Voda je zatvorena, a dežurne ekipe iz JKP „Vodovod“ Čačak rade na sanaciji kvarova, ističe Vladimir Đinić, šef službe za izgradnju i održavanje u ovom preduzeću.

– Došlo je do pucanja cevi u Ulici Čačanski partizanski odred, gde se havarija dogodila negde oko 22 časa i 30 minuta prethodne večeri, a ostale havarije su se dogodile na raskrsnici Ključke ulice i Ulice Sime Sarage, u Ulici Milice Pavlović broj 9, kao i u Ulici Milutina Vujovića. Na svim ovim lokacijama je zatvorena voda dok traju radovi. Apsolutni prioritet nam je sanacija cevi u Ulici Čačanski partizanski odred pošto je tu veliki broj zgrada i veliki broj potrošača. Znamo da je danas praznik, Sveti Stefan, tako da se trudimo da u najkraćem mogućem roku popravimo kvarove, kaže Đinić.

On navodi da će svi potrošači dobiti vodu i moli građane strpljenje jer je u pitanju viša sila.

Uprkos manjku zaposlenih uspevaju pravovremeno da reaguju

JKP „Vodovod“ Čačak poseduje evidenciju kvarova koji su preostali iz prošle godine, a koji će biti sanirani po završetku radova na aktuelnim havarijama, navodi Đinić.

– Napolju je veliki minus, tako da svako izlaženje vode na ulicu zahteva hitnu reakciju. Mislim da ćemo sredinom iduće sedmice očistiti i te preostale kvarove iz prošle godine.

On navodi da JKP „Vodovod“ Čačak  ima manjak  ljudi usled zabrane zapošljavanja u javnom sektoru i ističe da se pokušavaju i uspevaju da reaguju u granicama svojih mogućnosti, kako građani ne bi ispaštali zbog obustavljanja snabdevanja vodom usled kvarova na vodovodnoj mreži.

1 KOMENTAR

  1. PRAVOVREMENO???
    Jedino sto su pravovremeno uradili jeste da su iskljucili vodu u 21:30h i otisli kuci. U Beogradu vodovod radi nocne popravke u ovakvim slucajevima, cacani moraju da odmaraju, nisu bitne bebe ni stariji sugradjani

POSTAVI ODGOVOR