Претрага
[rstr_selector]

Čačanskoj vlasti mladi u drugom planu

Čačanska vlast više od pola godine iz nepoznatih razloga u „fioci“, daleko od očiju javnosti, drži istraživanje koje je urađeno da bi se utvrdili problemi mladih u Čačku.

Savet za javni red i mir, koji je ispred Grada naručio anketu u kojoj se o najrazličitijim temama izjasnilo oko 800 čačanskih osnovaca i srednjoškolaca, nakon dobijanja rezultata ankete se u par navrata sastajao, ali rezultate još uvek nije objavio.

Na osnovu obećanja profesora Dragana Andrića, potpredsednika ovog tela, javnost će naredne nedelje ipak saznati rezultate ovog istraživanja.

Za komentar činjenice da se jedno ovako ozbiljno istraživanje sklanja od javnosti toliko dugo, zamolili smo Boška Obradovića, odbornika čačanske Skupštine, koji najoštrije kritikuje odlaganje objavljivanja rezultata, naročito ako se zna da je problem mladih u Čačku jedan od gorućih:

Sličnog mišljenja je i odbornica Demokratske stranke Mirjana Milenković Talović, koja kaže da u vladajućoj garnituri u Čačku već godinama ne postoji politička volja da se problemi mladih rešavaju:

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *