Претрага
[rstr_selector]

Данас почиње традиционални Lovefest

У Врњачкој Бањи данас почиње Lovefest, који ће и ове године окупити извођаче и љубитеље електронске музике. Најављујући овогодишње 16. по реду издање ове манифестације, Златана Павловић, директор Фестивала, рекла је да ће Врњачка Бања до 6. августа угостити најпознатија имена домаће и светске музичке сцене чији наступи ће се одржавати на пет бина.

– Велики број извођача из целог света долази на Lovefest. Увек волим и желим да напоменем да су то извођачи који наступају на највећим фестивалима у свету и у највећим и најпознатијим круговима на свету. Они долазе у Врњачку Бању на Lovefest, неки чак и премијерно у Србију. Фестивал ће трајати до 6. августа у поподневним часовима, а како је то и традиција код нас, када се заврши све на Ultra Energy стејџу у 10-11 ујутру, прелазимо на базен односно на H2O стејџ да тамо завршимо ово 16. издање Фестивала.

Lovefest се од 2007. године одржава са циљем промоције музике, уметности и урбане културе младих у Србији, а његов овогодишњи слоган је „Круг љубави”.

– Први фестивал је креиран 2007. године како бисмо забавили и нас у Бањи али и људе из околине. Недостатак музичког програма овог формата и типа нас је навео на то да направимо Lovefest. Одувек је циљ Фестивала био да нађемо нове ди-џејеве, да изнедримо нове и квалитетне извођаче који ће наступати не само на Lovefestу, већ и у целом свету. Ове године ћемо угостити нове наде српског клабинга и ди-џејинга, а ја сам сигурна да ће већ наредних година неки од њих наступати као хедлајнери на Fire Stage-у. Овогодишњи слоган фестивал је „Круг љубави”. У времену у коме живимо веома је важно да подсетимо људе на то да треба да се окруже пријатељима и  драгим особама и да направе један круг љубави, а то је свакако нешто што прати Lovefest.

Наступи на свим бинама почињу у 21 час и трају до јутарњих сати, а концерти на Олимпијском базену, односно на H2O стејџу, почињу у 12 сати и трају до 18 часова.

Организатори су ове године за посетиоце Lovefestа обезбедили и камп који је отворен 2. августа, а који се затвара у недељу 6. августа у 12 сати.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *