Direktor Sportskih objekata u Požegi očekuje razrešenje

Direktor Sportskih objekata u Požegi očekuje razrešenje

0

U Požegi su krajem prošle godine naprednjaci sa vlasti smenili demokrate, a jedan od njihovih prvih poteza je bio zahtev da direktori, koji nemaju podršku aktuelne vlasti podnesu ostavke.

Među rukovodiocima od kojih je zatražena ostavka je i Svetozar Krstonić, direktor požeških Sportskih objekata, koji kaže da do kraja meseca očekuje svoje razrešenje.

– U određenom momentu ja sam bio spreman i da ponudim svoju ostavku, međutim od toga se odustalo. Završeno je skupštinsko zasedanje na kojoj je usvojen program poslovanja Sportskih objekata i o mojoj smeni se nije diskutovalo. Iako ja u ovom momentu radim najnormalnije, očekujem da ću biti razrešen i to najverovatnije na narednom zasedanju Skupštine koje bi trebalo da se održi krajem januara ili početkom februara, izjavio je Krstonić dodajući da ako njegovo razrešenje tada izostane, mala je verovatnoća da će to kasnije biti učinjeno, jer se ulazi u predizbornu kampanju.

– Zaista nikakvih pritisaka od strane vlasti nije bilo niti sam ih osetio, jer se sva pažnja javnosti usmerila na Kulturni centar i smenu njihove direktorke, tako da je sve ostalo bilo u senci tih događaja. Međutim, nikako ne bih želeo da sada neko pomisli da su pritisci na mene izostali jer sam se dogovorio sa naprednjacima. Ne,  ja sam i dalje član Demokratske stranke i to ću i ostati, zaključuje Krstonić.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR