[rstr_selector]

Direktor Vodovoda krije dugovanja SPS-a?

U materijalu za današnju sednicu Gradskog veća Čačka, Javno komunalno preduzeće „Vodovod“ članovima ovog tela dostavilo je poduži spisak dužnika. Ovim spiskom obuhvaćene su sve firme i organizacije, njih oko 300, čija pojedinačna dugovanja premašuju 30.000 dinara, dok se nečiji dugovi mere i milionskim ciframa.

Na prvoj strani tog spiska nalazi se čačanski Gradski odbor Socijalističke partije Srbije, koji Vodovodu duguje više od 88.000 dinara. Nedavno je ova partija pažnju javnosti skrenula na sebe nakon iznošenja podataka o njenim brojnim dugovanjima za razne komunalne usluge, gde se samo dug za grejanje merio milionima.

Tim povodom pokušali smo da saznamo da li i kojim sve gradskim preduzećima ova partija duguje, pa smo Vodvodu poslali zahtev da nas izvesti o dugovanjima ove partije.

U dopisu od 24. jula koji je potpisao Zoran Pantović, direktor Vodovoda, stoji da čačanski SPS nema dospelog duga za utrošenu vodu i korišćenje kanalizacije. Postavlja se pitanje kako je moguće da SPS prema iskazima iz Vodovoda, u julu nema nikakvih dugovanja, a da se već u avgustu ona izražavaju desetinama hiljada dinara. Očigledno je da je direktor Pantović ili loše informisan ili je pokušao da prikrije dugove SPS-a.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *