Dobri rezultati čačanskih atletičara

Dobri rezultati čačanskih atletičara

Četvoro mlađih juniora kluba ČAAK ostvarili su sjajne rezultate i upisali se u buduće nade čačanske atletike

0
Foto: Atletski klub ČAAK

Na jučerašnjim takmičenjima u Sremskoj Mitrovici i Beogradu mladi čačanski atletičari ostvarili su veoma dobre rezultate i time potvrdili svoj nesumnjivi talenat.

Foto: Atletski klub ČAAK

Na Prvenstvu Srbije na 10.000 metara, održanom u Sremskoj Mitrovici, Stefan Tovilović nekadašnji član AK Crvena zvezda a danas član Atletskog kluba ČAAK, po veoma toplom i sparnom vremenu u duelu sa najboljim srpskim juniorima uspeo je da osvoji titulu prvaka Srbije za 2020. godinu.

Buduće nade čačanske atletike

Na međunarodnom atletskom mitingu „Trofej Beograda“ nastupilo je četvoro mlađih juniora kluba ČAAK. Ognjen Nikolić je ostvario ubedljivu pobedu u trci na 800 metara u kojoj je popravio i svoj lični rekord. Marijana Jakovljević je u trci na 3000 metara osvojila drugo mesto i priredila verovatno najveće iznenađenje ostvarivši sjajan rezultat koji je bio tek nekoliko sekundi iznad 11 minuta. U trci na 400 metara Boris Stojanović je bio četvrti, a Iva Zelenović šesta. Budući da su još uvek pioniri, oni će i narednih godina učestvovati na ovom takmičenju.

Foto: Atletski klub ČAAK
Foto: Atletski klub ČAAK

POSTAVI ODGOVOR