[rstr_selector]

Dveri traže smenu odgovornih u čačanskoj policiji

Zbog loših rezultata policijske akcije „Grom” na teritoriji Moravičkog okruga Pokret Dveri traži smenu svih odgovornih u Policijskoj upravi Čačak.

Prema saopštenju Policijske uprave zaplenjeno je oko 30 grama narkotika i 19 tableta, a pronađeno je i oduzeto 26 komada razne municije. Iz Pokreta Dveri se pitaju da li je ovo neka šala kada u celom okrugu ima samo 30 grama droge i jedva nekoliko sitnih dilera. Iz Pokreta Dveri upozoravaju na lažno medijsko predstavljanje da se u ovoj policijskoj akciji radi o borbi protiv organizovanog kriminala koja podrazumeva otkrivanje svih učesnika u ovom udruženom zločinačkom poduhvatu, dakle, ne samo sitnih dilera, već i velikih mafijaša, političara, sudija i policijskih službenika koji učestvuju u zaštiti mafijaških poslova.

Iz Dveri poručuju da niko od njih nije priveden i da je ova akcija zaštitila koga treba i omogućila mu da nastavi posao. To se posebno odnosi na grad Čačak i Moravički okrug, zbog čega Pokret Dveri traži smenu svih odgovornih u Policijskoj upravi Čačak. U suprotnom, i građani Čačka biće prisiljeni da se samoorganizuju kao Lazarevčani i obaveste javnost ko su dileri droge u Čačku i okolini, kao i ko ih štiti u policiji, sudovima i drugim važnih društvenim i državnim institucijama.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Kултура | Вести | Одабране вести

Beldocs EHO у Културном центру Чачак

09.12.2023
Вести | Одабране вести

Виртуелни сајам запошљавања НСЗ

29.11.2023