Претрага
[rstr_selector]

Ekologija za najmlađe

Povodom svečanog obeležavanja dana Predškolske ustanove „Radost“, danas će se održati manifestacija pod nazivom “Čuvajmo prirodu, dižimo glas, pa će i ona čuvati nas”.

Ekološki projekat započinje svoju revnosnu misiju u holu Doma kulture, danas u 17 časova, izložbom „Čuvajmo prirodu“. Na njoj će biti predstavljeni radovi dece i vaspitača – makete, fotografije, plakati, bedževi, eko poruke kao i edukativni filmovi za decu, a u 18 časova počinje centralna priredba u kojoj će učestvovati vaspitači i deca Predškolske ustanove “Radost”.

Manifestacija se nastavlja sutra, kada će deca imati priliku da u 10 i u 11 časova i 30 minuta prisustvuju još jednoj predstavi pod nazivom “Ekološki rečnik” u izvođenju vaspitača vrtića “Sunce”.

Petak je završni dan manifestacije, a rezervisan je za Konferenciju za vaspitače i stručne saradnike u okviru koje će biti reči o unapređivanju vaspitno-obrazovnog rada u oblasti zaštite životne sredine. Konferencija počinje u 12 časova u Domu kulture.

Ovo je ujedno prva konferencija koju je Regionalni centar akreditovao kao naučni skup ovog tipa, na kojoj će biti prisutni vaspitači i stručni saradnici iz Čačka, Gornjeg Milanovca, Lučana, Guče, Beograda i Novog Sada.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *