Претрага
[rstr_selector]

Ekskurzija otkazana zbog neispravnosti autobusa održaće se u junu

Učenicima petog razreda Osnovne škole „Milica Pavlović“ iz Čačka, koji u petak nisu otišli na planiranu ekskurziju zbog tehničke neispravnosti autobusa, ponuđeno je da se ekskurzija organizuje 10. i 11. juna.

Roditelji će birati: ekskurzija ili obeštećenje

Olivera Krupež, vršilac dužnosti direktora škole, kaže da roditelji mogu da izaberu da li će poslati decu na ekskurziju ili odbiti ovaj predlog i da će im u tom slučaju biti ponuđen povraćaj novca.

– Zbog zgusnutog školskog kalendara, približavanja kraja školske godine, kao i zbog obaveza koje imamo sa učenicima osmog razreda i predstojećim završnim ispitom, imali smo mogućnost da odvojimo jedan radni i jedan neradni dan, a to su 10. i 11. jun. Mi smo dali nekoliko termina, ali zbog hotelskog smeštaja i zbog ostalih lokaliteta koje treba posetiti, vlasnik turističke agencije „Rekreativa” iz Valjeva potvrdio nam je ponudu za 10. i 11. Roditelji koji su previše ogorčeni i koji nisu sagledali u kojoj meri je škola odgovorna za ovaj slučaj, moći će da izaberu da li će decu poslati na ekskurziju ili će na drugi način biti obeštećeni. Maršruta ovog putovanja je vezana za lokalitete u Valjevu, zato što je to grad u kojem ima nekoliko spomenika kulture. Predviđena je i poseta Tršiću, prenoćište je u Bajnoj Bašti, a već sledećeg dana trebalo bi da se posete svi oni lokaliteti koji su interesantni u Bajinoj Bašti i okolini, zatim manastir Rača i poseta Tari, a povratak je planiran drugog dana preko Zlatibora, navodi naša sagovornica.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *