[rstr_selector]

Фото Сабор у Гучи од 11. до 13. августа

У оквиру 62. Драгачевског сабора трубача који ће бити одржан од 11. до 13. августа у Гучи, Културно – просветна заједница Драгачева и Фото-савез Србије организују традиционално дружење фотографа кроз Фото Сабор.

Како наводе организатори Фото Сабора, бројни фотографи, фоторепортери, новинари, љубитељи фотографије, сабораши из Србије и целог света годинама бележе својим фотоапаратима најразноврсније мотиве и тренутке Сабора трубача у Гучи, преносећи нове доживљаје саборских догађања целом свету. Први пут, организовање фотографа са конкурсом за избор најбољих фотографија са Драгачевских сабора трубача, уприличено је давне 1991. године, а овај догађај је опстао до данас.

Ове године, у оквиру Фото Сабора биће одржана радионица са циљем упознавања полазника за виши технички, естетски и примењени аспект фотографије, а водиће је Имре Сабо, мајстор фотографије Фото-савеза Србије. Поред тога, биће организован и конкурс за избор најбољих фотографија, на свим до сада одржаним Драгачевским саборима трубача у Гучи.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *