Претрага
[rstr_selector]

Gornji Milanovac: Otežano čišćenje lokalnih puteva zbog vetra

Javno preduzeće za puteve Opštine Gornji Milanovac trenutno je angažovalo svoje ekipe na čišćenju puteva u Gružanskom kraju i Pranjanima.

Na terenu su i dva „skipa“ koja rade na proširenju puteva u Grabovici i Svračkovcima. Ivan Babović, iz ovog preduzeća, kaže da su putari sinoć očistili sve puteve na seoskom području, a probleme pri čišćenju je stvarao vetar koji je vraćao sneg na kolovoz tako da su ekipe ponovo angažovane na čišćenju istih deonica. Visina snega u višim predelima je od 10 do 15 santimetara, a po rečima Babovića, svi putevi koje održava Javno preduzeće za puteve opštine Gornji Milanovac su prohodni.

– Juče smo očistili lokalne puteve u Družetićima, Pranjanima, Bogdanici, Koštunićima i Drenovi, a ostalo je u tom gornjem kraju da se očiste putevi u Donjim i Gornjim Branetićima. Ekipe su od jutros na terenu i čiste puteve u Lunjevici, Jablanici, Gornjoj Crnući, Lipovcu i Vrbavi, koji su sinoć bili očišćeni, ali je vetar ponovo naneo sneg na kolovoz. Pored toga, sinoć su bili očišćeni putevi za Svračkovce i Crnuću ali će danas morati ponovi da prođe skip jer ima dosta snežnih nanosa, rekao je Babović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести