[rstr_selector]

Гужве на теретним терминалима граничних прелаза

Саобраћај је на ауто-путевима, магистралним и регионалним путним правцима умереног интензитета. На магистралном путу Дивљака – Ивањица – Јавор постоји опасност од одрона, а има их и на осталим путевима у планинском подручју Ивањице. Забране за шлепере и камионе са приколицом и даље су на снази на деоницама Јошаничка Бања – Копаоник, Копаоник – Рудница и Копаоник – Јарам.
У току су радови на изградњи обилазнице око Горњег Милановца, која је део приступне саобраћајнице ауто- путу Милош Велики преко петље Таково. Због ових радова обустављен је саобраћај на деоници Таково – Клатичево, а на новоизграђеном кружном току у Улици кнеза Александра, на уласку у Горњи Милановац затворен је крак који води према ауто-путу и саобраћај се одвија на преосталом делу кружне раскрснице.
Према подацима управе граничне полиције на граничном прелазу Батровци теретна возила на излазу из земље чекају десет сати, на прелазима Богојево, Бездан и Хоргош шест, на Келебији и Шиду четири сата, на Бачком Брегу два, а на Градини сат времена.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *