Havarija na vodovodnoj mreži u Čačku

Havarija na vodovodnoj mreži u Čačku

Voda je zatvorena jutros oko 7 sati u delu Ulice Nikole Tesle i u svim okolnim ulicama, a s obzirom na to da je reč o cevi velikog prečnika, umanjenje pritiska su osetili i stanovnici Kulinovačkog polja, Ljubića, Preljine, Prislonice i Gornje Trepče

0

Jutros oko pola sedam pukla je vodovodna cev u Ulici Nikole Tesle u blizini firme „Domingo“, u nekadašnjoj industrijskoj zoni. Došlo je do velikog isticanja vode, a u tom delu grada je zatvoren i saobraćaj, kaže Vladimir Đinić, šef Službe održavanja i izgradnje u čačanskom Vodovodu.

– Ovom havarijom je ugrožen veliki broj potrošača jer je došlo do velikog isticanja vode iz tog cevovoda. Voda je zatvorena oko 7 sati u delu Ulice Nikole Tesle i u svim okolnim ulicama, a s obzirom na to da je reč o cevi velikog prečnika, umanjenje pritiska su osetili i stanovnici Kulinovačkog polja, Ljubića, Preljine, Prislonice i Gornje Trepče. Zbog radova na saniranju kvara i izlivanja ogromne količine vode, u tom delu ulice saobraćaj je otežan, pa se vozačima savetuje da izbegavaju taj deo grada, kaže Đinić i dodaje da se nada nada da će kvar biti saniran u toku prepodneva.

Od sinoć bez vode i deo Loznice

Druga ekipa čačanskog Vodovoda je jutros angažovana na saniranju kvara u Loznici koji se dogodio sinoć gde je pukla vodovodna cev. Bez vode je zaseok Veredže, a Vladimir Đinić kaže da je tu znatno manje ljudi ostalo bez vode. Radovi na popravci kvara biće završeni u toku dana.

POSTAVI ODGOVOR