[rstr_selector]

Info centri i prodavnice suvenira uskoro na nekoliko lokacija u Čačku

Info centar Turističke organizacije Čačka prošle godine je otvoren u Gornjoj Trepči, a prema rečima Vojina Jakovljevića, vršioca dužnosti direktora ove organizacije, planirano je da isti budu postavljeni i na još nekoliko lokacija u Čačku.

Traži se lokacija za suvenirnicu u centru grada

Jakovljević kaže da će uskoro biti otvorene i dugo najavljivane prodavnice suvenira sa znamenitostima iz čačanskog kraja.

– Trenutno smo u fazi otvaranja prodavnica suvenira. Prošle godine smo u Gornjoj Trepči otvorili info centar, a ove godine ćemo to upotpuniti prodajom suvenira. Takođe, u završnoj fazi je info centar u okviru spomen-kompleksa Tanasko Rajić, gde će isto biti otvorena prodavnica sa suvenirima. Prošle godine smo na tom prostoru izgradili objekat, a trenutno je u toku pribavljanje saglasnosti, odnosno dobijanje upotrebne dozvole i priključka na struju. Planiramo i da otvorimo jednu suvenirnicu u centru Čačka, tragamo za odgovarajućim prostorom koji bi najverovatnije bio u Domu kulture. Trenutno postoji dosta korisnika na „udarnim” lokacijama, a nama nije cilj da otvorimo info centar i prodavnicu na nekom zabačenom mestu, već to mora biti adekvatna lokacija, pa zbog toga još uvek tragamo za njom, kaže v.d. direktora Turističke organizacije.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *