Претрага
[rstr_selector]

Ivanjički vrtići se uređuju za Deda Mraza

Deda Mraz će i ove godine, osim na gradsko, stići i na najudaljenija seoska područja opštine Ivanjica

Direktorka Predškolske ustanove „Bajka“ u Ivanjici, Vesna Nikolić, kaže da će za najmlađe, kao i prethodnih godina, biti organizovan doček Deda Mraza. Paketići će biti podeljeni po grupama i objektima, kaže Nikolić.

– Mi smo već napravili raspored poseta vaspitnim grupama u sva tri objekta za celodnevni boravak dece, ali i na terenu. Posete Deda Mraza našem vrtiću počele su u četvrtak, 22. decembra, a naredne sedmice on će posetiti sve jaslene i vaspitne grupe naše ustanove. Vaspitači i deca se pripremaju, uređuju svoj prostor i pripremaju svečanosti kako bi što lepše dočekali Deda Mraza. To je uvek jedan od najradosnijih dana u toku godine, kaže Nikolić.

Deda Mraz stiže u sva sela

Prema rečima Vesne Nikolić, Deda Mraz će i ove godine posetiti i sva seoska područja opštine Ivanjica, odnosno sve grupe pripremnog predškolskog programa koje rade na terenu.

– Naš pripremni predškolski program se realizuje u našim gradskim objektima, ali i na seoskom području i to u onim selima u kojima imamo formirane grupe za predškolski program. U tim selima program realizujemo u objektima osnovnih škola koje tamo rade. Deda Mraz će posetiti predškolce u Prilikama, Katićima, Močiocima, Kušićima, Devićima, Osonici i Raščićima. Ali, to nije sve. Deda Mraz će obići i sve naše drugare koji se nalaze na poludnevnom boravku na Bukovici, rekla je Nikolić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *