Izgradnja fiskulturne sale za korisnike „Zračka“ i OŠ „1. novembar” teče po...

Izgradnja fiskulturne sale za korisnike „Zračka“ i OŠ „1. novembar” teče po planu

- Sala će biti funkcionalna zbog toga što će biti podeljena na tri dela, pa će u njoj nesmetano trenirati tri grupe, a na tribine će moći da se smesti od 400 do 500 gledalaca, kaže Đondrić

0

Izgradnja fiskulturne sale za potrebe korisnika ustanove „Zračak” i učenika škole za osnovno i srednje obrazovanje „1. novembar” u Čačku, počela je krajem januara. Prema rečima Milorada Đondrića, direktora ove škole, radnici preduzeća „Ratko Mitrović Construction” su svakodnevno na gradilištu i već završavaju zemljane radove.

– Firma „Ratko Mitrović” svakodnevno obavlja radove na izgradnji. Takozvani zemljani radovi bi uskoro trebalo da budu završeni, nakon čega će se postaviti stubovi, a zatim paneli. Moram da kažem da radovi traju sve vreme i da radnici ulažu velike napore. Vremenski uslovi nam idu u prilog, nisu velike hladnoće i mrazevi, pa izgradnja može nesmetano da se obavlja. Nadamo se da će tako biti i do kraja zime, kaže Đondrić i dodaje da bi radovi trebalo da budu završeni do kraja maja, nakon čega ostaje da se uredi enterijer sale.

U sali će istovremeno trenirati tri grupe

Fiskulturna sala imaće tribine gde će moći da se smesti od 400 do 500 gledalaca i biće podeljena na tri celine, kaže naš sagovornik.

– Sala će biti veoma funkcionalna zbog toga što će biti podeljena na tri dela, pa će u njoj nesmetano tri grupe moći da obavljaju treninge. Na tribine će moći da se smesti od 400 do 500 gledalaca. Smatram da je ovo jedna velika novina za naš grad i ne sećam se da postoji još neka sportska hala koja ima ovakve funkcije, osim hale „Pionir” koja je podeljena na celine, kaže Đondrić.

 

POSTAVI ODGOVOR