Претрага
[rstr_selector]

Јавни час плеса вечерас на Градском тргу и у Културном центру Чачак

На Градском тргу у Чачку вечерас ће бити одржан јавни час плеса који ће водити представници Плесног клуба „Луна” и „Стар денс студија”. Програм се одржава под називом „Плесом до света”, почиње у 18.30 часова, а од 20 часова се наставља у Великој сали Културног Центра Чачак, где ће ова два чачанска клуба представити свој рад, најавио је Дарко Вујаковић, из Плесног Клуба Луна.

– Наша два чачанска клуба имају различите стилове плеса, али и те како можемо да сарађујемо, па ћемо вечерас искористити прилику да на Градском тргу одржимо неки вид јавног часа где ћемо све присутне мало учити, мало анимирати и показати им како ми то радимо. У наставку, у Културном центру, приредићемо својеврсни омаж нашим клубовима, где ће се представити наши најбољи парови, државни прваци и професионалци.

Током трајања дугог 30 година, Плесни клуб „Луна” је своје програме прилагодио свим узрастима, навео је саговорник и позвао све који воле плес, без обзира на године, да им се придруже у клубу, јер плес није само забава, већ и рекреација и опуштање.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *