Претрага
[rstr_selector]

Jubilarno priznanje Gornjeg Milanovca ide u ruke privrednika

Na predlog predsednika opštine Gornji Milanovac Milisava Mirkovića, gornjomilanovački Klub privrednika ovogodišnji je dobitnik jubilarnog opštinskog priznanja povodom 200 godina od podizanja Drugog srpskog ustanka.

– Svojim delovanjem, radom i uticajima doprineli su unapređenju poslovanja i rukovođenja razmenom iskustava, praksom i edukacijom. Angažovanjem teže da budu društveno odgovorni, učestvujući u radu, doprinoseći i pomagajući društvenoj organizaciji i javnom sektoru, ali i međusobnoj podršci. Istaknuti su donatori mnogobrojnih kulturnih, društvenih i sportskih organizacija. Svojim donacijama i jedinstvom pomogli su i prevazilaženje kriznih situacija prilikom šteta pri elementarnim nepogodama. Gornjomilanovačka privreda proglašena je od strane Privredne komore za najvećeg izvoznika Moravičkog okruga, i visoko je pozicionirana na privrednoj mapi čitave Srbije. Doprinose negovanju dobrih poslovnih običaja i poslovnog morala. Koordiniraju međusobne aktivnosti radi dogovora o pitanjima od zajedničkog poslovnog interesa – stoji u obrazloženju predsednika gornjomilanovačke opštine.

Klub privrednika Gornjeg Milanovca je udruženje koje ima za cilj unapređenje i razvoj različitih privrednih grana – industrije, trgovine, usluga, bankarstva, saobraćaja, delatnosti osiguravajućih i drugih društava, koje imaju sedište na teritoriji Opšine Gornji Milanovac, a time i dalji razvoj Opštine Gornji Milanovac. Njihovo jedinstvo čini jako jezgro gornjomilanovačke privrede koja uspešno posluje na teritoriji Opštine Gornji Milanovac.

Klubu privrednika, kao i ostalim ovogodišnjim dobitnicima, nagrade će biti uručene na svečanoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac 22.aprila. 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести