[rstr_selector]

Kako „Gradac“ kaže

Direktorka Javnog komunalnog preduzeća „Moravac“ iz Mrčajevaca, Dragica Vujanić negira bilo kakvu odgovornost ovog preduzeća za neočišćene puteve na teritoriji koja je, inače, pod direktnom ingerencijom „Moravca“. Ona tvrdi da ovo preduzeće sve puteve čisti isključivo po nalozima preduzeća „Gradac“.

– Mi smo dobili nalog od Nadzornog odbora „Gradca“ u kojem se kaže da za sve moramo da pitamo „Gradac“. Bilo kakvu intervenciju da „Moravac“ treba da odradi, pita se „Gradac“. Naloge za čišćenje putnih pravaca dobijamo izričito od „Gradca“. Da bismo pristupili čišćenju moramo da se konsultujemo sa direktorom „Gradca“ i od njega dobijemo nalog za čišćenje. Puteve čistimo od jednog do pet puta dnevno, ali sve to zavisi od „Gradca“ i kakav nam nalog daju, kaže Vujanić.

Vujanić tvrdi da su svi putevi u mrčajevačkom kraju očišćeni

Dragica Vujanić kaže da „Moravac“ održava 17 putnih pravaca ukupne dužine 135 kilometara i dodaje da su od početka snežnih padavina do danas ljudstvo i mašine prisutni na terenu.

– Svaki put koji smo dobili da čistimo očišćen je. Tvrdim da je svih 17 putnih pravaca 100% očišćeno. Onako kako nam je naloženo tako smo i odradili, kategorična je Vujanić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *