Претрага
[rstr_selector]

Krivične prijave provalnicima iz Užica i Požege

Užička policija je privela dvojicu Užičana i dvojicu Požežana zbog više krađa za koje se pretpostavlja da su počinili.

Dvojica Užičana se sumnjiče da su izvršila tri krađe u periodu od kraja januara prošle do polovine marta ove godine na području Užica. Istraga je pribavila dokaze da su oni uz upotrebu podesnog alata i fizičke snage, razbili prozore na dve radnje i otuđili cigarete, čokolade i alkoholna pića u vrednosti od oko 160.000 dinara.

Takođe, njih dvojica se sumnjiče da su odvalili vrata porodične kuće u naselju Turica, a nakon izvršene premetačine otišli iz kuće ne odnevši ništa.

Dvojica Požežana se sumnjiče da su počinili dve krađe na području Karana i Lunovog Sela. Oni su koristeći nepažnju radnika dve prodavnice na području ovih mesta, iz prodajnog i magacinskog prostora odneli komplete kozmetike, čokolade i suhomesnate proizvode u vrednosti od oko 35.000 dinara. Prema saopštenju užičke policije, jedan od dvojice Požežana je po naredbi sudije Prekršajnog suda u Užicu sproveden na izdržavanje kazne u Okružni zatvor u Užicu.

Protiv četvorice osumnjičenih su podnete krivične prijave, a u toku je dalji rad na rasvetljavanju krivičnih dela koja se dovode u vezu sa osumnjičenima.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018