Maksimović: Boško Obradović najavom tužbi pokušava da podigne tenziju pred izbore u...

Maksimović: Boško Obradović najavom tužbi pokušava da podigne tenziju pred izbore u Dragačevu

Krajnje je neobično da se bilo ko iz Dveri oglašava ovim povodom na ovakav način, odnosno da tuži svoje kolege, kažu u SNS-a

0

Nakon najave Boška Obradovića, narodnog poslanika i predsednika Dveri, da će tužiti Marka Parezanovića, narodnog poslanika i poverenika Srpske napredne stranke zbog uvreda, oglasilo se i povereništvo Srpske napredne stranke u Čačku.

„Dveri vode politiku bez principa”

Aleksandar Maksimović, predsednik odborničke grupe SNS-a u Skupštini Čačka tim povodom kaže da Obradović pokušava da podigne tenziju pred izbore u Dragačevu.

– Ne čudi nas takvo ponašanje opozicije, a posebno Boška Obradovića jer pred izbore u Dragačevu pokušava malo da podigne tenzije i da malo zagreje atmosferu. Krajnje je neobično da se bilo ko iz Dveri oglašava ovim povodom na ovakav način, odnosno da tuži svoje kolege. Znamo da zbog izgovorene reči za skupštinskom govornicom niko ne može biti pozvan na krivičnu, prekršajnu ili bilo kakvu drugu odgovornost. Smatram da je ovo totalno neprincipijelna politika Boška Obradovića i Dveri, zaključuje Maksimović.

Da podsetimo, Boško Obradović je nedavno najavio da će zbog, kako je rekao, uvreda i kleveta, pored Marka Parezanovića tužiti još neke poslanike iz redova Srpske napredne stranke, predsednika države, kao i pojedine medije. Obradović ih je tom prilikom pozvao da na sudu iznesu dokaze o navodnoj proneveri državnih para za koju ga optužuju ili da zbog tih optužbi snose određene posledice i objave demanti u medijima.

POSTAVI ODGOVOR