Претрага
[rstr_selector]

Maruška nominovana za najbolji lokalni brend u Srbiji

Modni studio „Maruška“ iz Preljine nalazi se među kandidatima koji bi ove godine mogli da ponesu titulu najboljeg lokalnog brenda u našoj zemlji. Po rečima Maruške Topalović, njen modni studio je sa još sedam firmi različitih delatnosti u konkurenciji za ovo priznanje, a nominovani su zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima koje su ostvarili u proteklom periodu.

Modni studio „Maruška“ godišnje na tržište plasira od 25.000 do 30.000 modnih artikala, od kolih su polovina unikatni ili su izrađeni u malim serijama.

Cilj akcije je afirmisanje domaćih kompanija

– Glasanje građana Srbije je završeno i ono predstavlja trećinu bodova koje firma dobija na ovom izboru. Predstoji zasedanje komisije koja ocenjuje brojne druge aspekte koji utiču na to da li neko zaslužuje ovo priznanje. Kravate i ešarpe iz Preljine stigle su u gotovo sve zemlje sveta, a trenutno imamo ugovorene isporuke u zemlje u okruženju i u Rusiju. Očekujemo da ćemo naredne godine udvostručiti i proširiti proizvodnju, jer nam uskoro stiže nova oprema koja će omogućiti da povećamo obim posla, rekla je Maruška Topalović.

Osnovni cilj akcije „Najbolje iz Srbije“ je doprinos afirmaciji domaćih kompanija koje su kvalitetu, ceni i ostalim elementima ravnopravne sa svetskim komnurentima.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *