Претрага
[rstr_selector]

Milisav Mirković: Vlast u Gornjem Milanovcu mora položiti račune građanima za obećanja koja nije ispunila

Predstavnici Udruženja građana „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“, koje je osnovano krajem prošle godine, u prethodnom periodu su održavali sastanke sa građanima na kojima se uglavnom razgovaralo o rezultatima rada vladajuće koalicije, kao i o planovima i aktivnostima Udruženja za naredni period.

Milisav Mirković, predsednik ovog Udruženja, kaže da većina građana smatra da se u Gornjem Milanovcu nedovoljno ulaže u infrastrukturu, a nezadovoljni su i neravnomernom raspodelom sredstava mesnim zajednicama.

– Građani po naseljenim mestima ukazuju na nedovoljna ulaganja u infrastrukturu, ali i na neravnomerna ulaganja – u neke mesne zajednice se ulaže, ali u neke ne. Negde se radi po 200, 300 metara asfaltnog puta, a negde ništa. Definitivno nema ravnomernosti u radu. Vlast je obećala sanaciju putnih pravaca, vodovoda, kanalizacione mreže, ali od toga nema ništa. Ne potcenjujem rezultate onoga što je do sada urađeno, ali moram reći da veći deo onoga što su obećali nije ispunjen. Pojedine mesne zajednice su prioritet, to su one koje su bliže opštinskoj vlasti, dok se u ostalim ne radi takoreći ništa. Moji saradnici i ja ocenjujemo da nije ostvaren kontinuitet u radu ove opštinske vlasti u odnosu na pretodno opštinsko rukovodstvo. Mnoga rukovodstva i pojedinci su pre SNS-a dali veliki doprinos razvoju Gornjeg Milanovca. Već nepune četiri godine sadašnja lokalna vlast opstaje kritikujući rad i rezultate u proteklom periodu, a po zvaničnim rezultatima republičkih organa, mi smo nekada bili među najboljim opštinama u Srbiji kada je u pitanju finansijsko poslovanje, rekao je Milisav Mirković i dodao da lokalna vlast mora položiti račune građanima za sve ono što su obećali, a nisu uradili.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Вести | Одабране вести

Сајам вина на Градској плажи у Чачку

12.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Конкурс Културног центра Чачак за излагање у 2025. години

10.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Међународни Врњачки карневал до 14. јула у Врњачкој бањи

08.07.2024