[rstr_selector]

Ministar prosvete juče iznenadio zaposlene u OŠ „Dr Dragiša Mišović“

Srpski ministar prosvete Tomislav Jovanović juče je bio u nenajavljenoj poseti čačanskoj Osnovnoj školi „Dr Dragiša Mišović“ koju je krajem prošle nedelje potresao skandal sa objavljivanjem snimka neprimerenog razgovora hrvatskog voditelja Bona Tokića i sektretarke ove škole Gordane Jokić.

Tokić je školu zvao kako bi navodno ugovorio posetu premijera Dačića ovoj ustanovi, koristeći se pritom veoma neprimerenim rečnikom, koji je sekretarka škole prihvatila s osmehom, nijednog trenutka ne osudivši provokacije i prostakluke hrvatskog zabavljača.

Sa događajem u OŠ „Dr Dragiša Mišović“ ministar Jovanović bio je upoznat onog dana kada su ga mediji kontaktirali da objasni dešavanja u ovoj ustanovi, na šta je on odgovorio „da će pozvati školu da vidi ko su prosvetni radnici koji se olako upuštaju u neozbiljne razgovore“.

Ministar Jovanović u OŠ „Dr Dragiša Mišović“ juče se zadržao petnaestak minuta gde se susreo sa direktorom i zaposlenima ove obrazovno – vaspitne ustanove.

Epilog događaja u ovoj školi u Ministarstvu prosvete biće poznat nakon dobijanja i razmatranja zapisnika prosvetnih inspektora.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести