Претрага
[rstr_selector]

Nagradni foto-konkurs Turističke organizacije Srbije

Turistička organizacija Srbije organizuje nagradni foto-konkurs „Srbija – Sve Što Volim“ koji je počeo 16. decembra, a završava se 27. januara. Sandra Vlatković iz Turističke organizacije Srbije navodi da je cilj ovog konkursa promovisanje naše zemlje tokom zimskog perioda.
– U okviru ovog nagradnog konkursa koji je počeo 16. decembra prošle godine, svi zainteresovani imaju priliku da se na internet adresi https://svestovolim.rs prijave i osvoje sedmodnevno zimovanje na Staroj planini za dvoje, što je glavna nagrada, a jednom nedeljno se dodeljuju i vikend putovanja. Za učešće na ovom foto-konkursu potrebno je postaviti fotografiju napravljenu u Srbiji na sajt https://svestovolim.rs, ulepšati je ponuđenim ukrasima i uz to napisati šta je ono što volite tokom zime u našoj zemlji, objašnjava Sandra Vlatković.

Čačanin osvojio vikend putovanje

stefan-lukic-nagradjena-fotografijaPrema njenim rečima, na prvoj fotografiji koja je nagrađena bila je slika Stare planine, dok je prošle nedelje vikend putovanje osvojio Čačanin Stefan Lukić koji je poslao fotografiju na kojoj se vide meandri Zapadne Morave u magli.

– Konkurs traje do 27. januara i do tada će biti dodeljivana vikend putovanja za dvoje i to na Zlatar, Taru, Zlatibor, u Sokobanju, Ribarsku i Prolom banju, dok će najuspešniji dobiti sedmodnevno zimovanje na Staroj planini. Do sada imamo dva nedeljna pobednika, jedan je osvojio nagradu za Zlatar, a Stefan Lukić je osvojio vikend u Sokobanji. Zainteresovani mogu da se prijavljuju do kraja ove nedelje i mogu da osvoje jedno od preostalih četiri vikend putovanja i da konkurišu za glavnu nagradu.

Cilj akcije je promovisanje Srbije tokom zime

– Ova akcija ima za cilj da animiramo naše turiste da slikaju sve ono što vole u Srbiji tokom zime. S obzirom na to da Srbija u zimskom periodu može mnogo toga da ponudi turistima, sada imaju priliku da to dele i na društvenim mrežama, a oni koji nisu bili na pojedinim destinacijama, imaju priliku da vide a potom i posete i te krajeve naše zemlje. 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *