Nastavak uređenja seoskih puteva na području Čačka

Nastavak uređenja seoskih puteva na području Čačka

- Završeni su radovi na rekonstrukciji puta u Mrčajevcima a završen je i najveći deo posla u mesnoj zajednici Viljuša, kaže Milan Bojović

0

Početkom nove građevinske sezone očekuje se nastavak radova na uređenju puteva na seoskom području Čačka, čija rekonstrukcija je započeta tokom prošle godine, kaže Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika Čačka za oblast mesne samouprave i infrastrukture i dodaje da je pripremljena nova projektno-tehnička dokumentacija sa kojom će Grad konkurisati kod Ministarstva poljoprivrede za nastavak realizacije uređenja atarskih puteva.

Nastavak radova u MZ Rakova, Riđage i Prislonica

– Kada su u pitanju putni pravci na seoskom području, početkom građevinske sezone očekuje nas nastavak radova koji se odnose na rekonstrukciju atarskih puteva koje finansiramo zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede. Podsećam da su završeni radovi na rekonstrukciji puta u Mrčajevcima, a takođe je završen i najveći deo posla u mesnoj zajednici Viljuša. Očekuje nas nastavak radova u mesnim zajednicama Rakova, Riđage i Prislonica, i sve to ugovorom za 2017. godinu. Za tekuću godinu su predviđena nova novčana sredstva sa kojima ćemo aplicirati kod Ministarstva poljoprivrede, a u skladu sa projektno-tehničkom dokumentacijom koju smo pripremili za atarske puteve konkurisaćemo i ove godine i nastaviti realizaciju tih aktivnosti, kaže Bojović.

POSTAVI ODGOVOR