Nastavlja se takmičenje u ABA 2 ligi

Nastavlja se takmičenje u ABA 2 ligi

Košarkaši Dinamika gostuju ekipi Primorske, Vršac dočekuje sarajevsku Bosnu, a Ohrid sutra gostuje u Čačku

0

Danas se utakmicama 12. kola nastavlja takmičenje u Drugoj ABA ligi.

Košarkaši Dinamika gostuju ekipi Primorske koja se nalazi na deobi prvog mesta, dok su Beograđani sedmi. U ekipi Dinamika je krajem godine na mesto bivšeg trenera Olivera Popovića postavljen Miroslav Nikolić, sa kojim je Dinamik osvojio peto mesto u Superligi prošle godine i prošao sve rangove takmičenja od osnivanja. Pored toga, bilo je promena i u sastavu tima, s obzirom na to da je klub doveo Andreju Stevanovića, Petra Rakićevića i Desmonda Vashingtona, koji već imaju iskustvo u ABA ligi.

Vršac dočekuje sarajevsku Bosnu

Košarkaši Vršca će danas pokušati pobedom protiv Bosne da nastave seriju bez poraza na domaćem terenu u ABA 2 ligi. Vršac je u samom vrhu tabele, dok je Bosna na pretposlednjem mestu.
U preostale dve utakmice koje su danas na programu Lovćen dočekuje Krku, a Rogaška će ugostiti tivatski Teodo.

Ohrid sutra gostuje u Čačku

U prvoj utakmici u 2018. godini košarkaši Borca će sutra na svom terenu ugostiti ekipu Ohrida. Čačani se nalaze u dobroj formi, uspeli su da vežu četiri pobede u ovom takmičenju i trenutno su sa osam pobeda i tri poraza na deobi prvog mesta sa ekipama Primorske, Vršca i Krke. Utakmica u Hali kraj Morave se igra sa početkom u 19.00 časova, a u istom terminu u Mostaru sutra igraju Zrinjski i Split.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR