Nesinhronizovano uključivanje sijalica uzrok mračnih ulica

Nesinhronizovano uključivanje sijalica uzrok mračnih ulica

Ako su se građani Čačka do sada pitali zašto u njihovoj ulici nema ulične rasvete, evo i odgovora iz „Gradca“: kriva je nesinhronizacija iz centra u Viljuši

0

Problem ulične rasvete i mraka na ulicama Čačka, direktor Javnog preduzeća „Gradac“ Dragan Vukajlović objašnjava nesinhronizacijom uključivanja sijalica iz centra u Viljuši. On kaže da će u narednom periodu preduzeće pokušati da reši ovaj problem sinhronizacijom iz Viljuše ka Čačku.

Mrak i kompleksni problemi

– Na svaki problem koji iskrsne naše ekipe hitno reaguju i građani mogu da primete da mi rešavamo to pitanje. Ali, ovo je malo veći problem, radi se, kao što sam već rekao o nesinhronizaciji iz centra u Viljuši ka gradu, a problem je i što se dešava da osigurači u trafo-stanicama iskaču i onda na čitavoj liniji ili na više njih ne rade sijalice. To je zaista malo kompleksniji problem. Zahteva da ekipa ulazi u trafo-stanicu i da menja osigurače zbog čega se dešava da neki deo grada malo duže ostane bez uličnog osvetljenja. Ipak, napominjem da mi maksimalno, koliko možemo, šaljemo naše ekipe sa održavanja da to rešavaju, rekao je Vukajlović.

POSTAVI ODGOVOR