Претрага
[rstr_selector]

Obradović: Nova vlast u Čačku nije donela ništa novo

Posle sto dana od kako je u Čačku formiran novi sastav lokalne samouprave, Boško Obradović, narodni poslanik i predsednik Pokreta Dveri, tvrdi da je „sve isto, samo njega nema“ jer su, kako kaže, na rukovodećim funkcijama u gradu isti kao i u prethodnoj vlasti. Takođe, Obradović podseća da Srpska napredna stranka u Čačku nije na vlasti samo jednu, nego je to bila i prethodnih pet godina.

– Nikakvih pomaka nema. Nema novog zapošljavanja i nema novih investicija iako gradonačelnik svaki put kao prioritet svoga rada pominje upravo to. Molio bi ih da navedu koje je to novo radno mesto koje su otvorili u Čačku, a da na njega nije zaposlen član Srpske napredne stranke kao što je slučaj u Kompaniji „Sloboda“ ili u Gradskoj upravi, kaže Obradović.


Neophodno promeniti vlast u Čačku

Lider Dveri smatra da građani Čačka nisu glasali za ovakvu vlast, ali da su mnogi smatrali da će Milun Todorović doneti nešto novo.

– Siguran sam da niko nije glasao za to da posle pada braće Ilić sa vlasti sve ostane isto.

Nedavno smo imali ovaj skandal sa postavljenjem partijskih direktora koji su završili Megatrend sa prosekom 7,00, a da se izbeglo raspisivanje konkursa za direktorska mesta u javnim preduzećima i ustanovama jer su jedino na taj način i mogli biti postavljeni ovi partijski poslušnici bez ikakvih stručnih kvalifikacija i radnog iskustva. Mi smo uradili samo pola posla kada smo smenili Novu Srbiju, ostala nam je ova druga polovina, odnosno da smenimo lošu vlast Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Demokratske stranke Srbije i Partije ujedinjenih penzionera. Oni nemaju nikakve rezultate, samo nastavljaju sa novim lažnim obećanjima, rekao je Obradović.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести