Od sutra zatvoren saobraćaj u delu Ulice Kneza Miloša

Od sutra zatvoren saobraćaj u delu Ulice Kneza Miloša

Čačanski „Vodovod“ sutra počinje radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Kneza Miloša zbog kojih će u narednih deset dana biti izmenjen saobraćaj u tom delu grada

0
Foto Dženarika info

Sutra počinju radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Kneza Miloša. Pored planiranih isključenja vode, do 17. jula će biti obustavljen saobraćaj u tom delu grada. Vladimir Đinić, šef službe za održavnje i izgradnju u čačanskom „Vodovodu“, kaže da će se voda sukcesivno isključivati, a za građane će biti obezbeđena cisterna sa pijaćom vodom.

– Zatvorićemo saobraćaj od raskrsnice Ulice Kneza Miloša sa ulicama Amidžinom i Cara Lazara do raskrsnice Kneza Miloša i Nemanjine. Obavestili smo o tome i „Autoprevoz“ jer u tom delu grada neće saobraćati autobuski prevoz, već će ići alternativnim pravcima, iz pravca grada do raskrsnice sa Amidžinom, zatim desno Amidžinom do Ulice Svetog Save, do kružnog toka kod Hotel „Morave“ i dalje će ići starom trasom. Biće postavljena saobraćajna signalizacija koja će usmeravati vozila koja budu dolazila i sa jedne i sa druge strane Ulice Kneza Miloša. Pored rekonstrukcije vodovodne mreže, radićemo i priključke za dva poslovno-stambena objekta kod bivše kafane „Tri bagrema“. Svakodnevno ćemo obaveštavati građane koji delovi Ulice Kneza Miloša će ostajati bez vode, prema razvoju situacije na terenu. U ulici će biti postavljena mobilna cisterna sa vodom i trudićemo se da što manje građana bude bez vode, rekao je Vladimir Đinić.

On je dodao da će danas biti završeni radovi na priključenju poslovno-stambenog objekta na vodovodnu i kanalizacionu mrežu na raskrsnici ulica Straina Lapčevića i Milenka Nikšića. Po njegovim rečima, kvarovi na vodovodnoj mreži u Čačku se otklanjaju redovno, a po odluci Gradskog štaba za vanredne situacije za stanovnike Atenice, Ovčar Banje i Međuvršja obezbeđene su cisterne koje se svakog dana dopunjavaju vodom za piće.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR