Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dzenarika Info_Okupljeni ispred "Rode" pred odlazak na miting

Organizovani prevoz do Beograda otkazan, Čačani krenuli na miting sopstvenim vozilima

Grupa Čačana se jutros oko 10.00 sati okupila ispred „Roda centra” kako bi krenula na miting koji će danas, sa početkom u 15.00 časova, biti održan ispred Narodne skupštine Republike Srbije. Međutim, Čačani nisu krenuli put Beograda organizovanim prevozom kako je to bilo planirano, jer su autoprevoznici, sa kojima je bio ugovoren odlazak, otkazali prevoz. Okupljeni građani su tako na veliki protest u Beograd krenuli svojim vozilima.

– „Zlatan prevoz” iz Užica, kao i prevoznici iz Požege, otkazali su nam jutros u 08.30 dva minibusa. Snalazimo se, ići ćemo sopstvenim prevozom do Beograda, a ako budu barikade, peške, rekao je jedan od prisutnih građana.

„Zlatan prevoz” otkazao vožnju zbog kvara na autobusu

Zlatan Mojsilović, vlasnik „Zlatan prevoza”, potvrdio je informaciju da je prevoz do Beograda otkazan, kako navodi, zbog kvara na autobusu, kao i da je organizatore polaska iz Čačka obavestio o tome pre tri dana.

– Tačno je da je prevoz otkazan, ali se to nije dogodilo u poslednjem trenutku, javio sam im pre tri dana. Dogodio nam se kvar na vozilu, ono je na kanalu i svako ko želi može da dođe da proveri to. Nije u pitanju nikakva loša namera, ja sam prevoznik i vozim sve ljude, nisam podlegao bilo čijem pritisku kao što se možda komentariše. Pokušao sam u Užicu da nađem zamenu, da neko ode umesto mene da ih vozi, ali nisam uspeo, svi su bili zauzeti, rekao je vlasnik „Zlatan prevoza”.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести