Pet filmova na repertoaru čačanskog Doma kulture

Pet filmova na repertoaru čačanskog Doma kulture

0

U čačanskom Domu kulture od petka, 17. marta, do nedelje, 19. marta, biće prikazano pet filmova različitih žanrova.

 „Ričard Roda”

ricard-rodaMališani će imati priliku da pogledaju sinhronizovanu avanturu „Ričard Roda” koja će na repertoaru biti sva tri dana u projekciji od 16.00 časova. Film govori o vrapcu Ričardu, kog su od rođenja odgajale rode i koji veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, a na tom putu pridružiće mu se ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač. Film su režirali Tobi Genkel i Roza Memari, a glasove Ričardu, Maksu, Olgi, Kikiju i ostalima pozajmili su Nikola Todorović, Milena Živanović, Bane Jevtić, Peđa Damnjanović, Daniel Sič, Vuk Bulatović i drugi.

„Lepotica  i zver”

lepotica-i-zverDrugi film koji je namenjen najmlađim gledaocima, a takođe će se prikazivati sva tri dana, ali u projekciji od 18.00 časova je
„Lepotica  i zver”, bajka o Beli, pametnoj i lepoj devojci koju je u zamku zarobila Zver. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odurnu spoljašnjost zveri, shvativši da se iza nje nalazi pravi dobrodušni princ.

Film je sinhronizova, režirao ga je Bil Kondon, a uloge tumače Ema Votson, Den Stivens, Luk Evans, Kevin Klajn.

„50 Nijansi mračnije”

0-nijansi-mracnijeZa one malo starije u petak od 21.00 čas na repertoaru je ostvarenje „50 Nijansi mračnije”. Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Režija: Džejms Foli.  Igraju: Dakota Džonson, Džejmi Dornan, Erik Džonson, Eloiz Mamford, Bela Hitkout, Rita Ora.

„Kong: Ostrvo lobanja”

kongProjekcija od 21.00 čas u subotu je rezervisana za film „Kong: Ostrvo lobanja” koji govori o ekipi istraživača koja se nalazi na neistraženom ostrvu u Tihom okeanu, ne znajući da je ušla na teritoriju mitskog Konga.

Film je režirao Džordan Vogt-Roberts, a sniman više od šest meseci na izuzetno atraktivnim lokacijama na Havajima, u Australiji i u Vijetnamu.

Glume Tom Hidlston, Bri Larson, Kori Hokins, Semjuel L. Džekson, Džon C. Rajli, Džon Gudmen.

 
„Logan”

loganU nedelju, takođe od 21.00 čas, na repertoaru će biti film „Logan” Džejmsa Mengolda u kome igraju Hju Džekmen, Patrik Stjuart, Bojd Holbruk, Ričard E. Grant i drugi.

Logan i Profesor X se suočavaju s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Natanijelom Eseksom koji vodi svet u propast, kao i Loganovim gubitkom moći samoregeneracije i Alchajmerovom bolešću.

Logan će morati da porazi Eseksa uz pomoć ženskog klona Vulverina, devojčice Lore Kini.

POSTAVI ODGOVOR