[rstr_selector]

Pitanje na koje se čeka odgovor: Čime je Toma zadužio Velja?

U Čačku još uvek ne jenjava diskusija oko predloga braće Ilić i Nove Srbije da Tomislav Nikolić postane počasni građanin grada na Moravi. Pokret „Dveri“ jedna je od najglasnijih političkih organizacija u Čačku koji se protivi ovom predlogu. Ovoga puta Dveri se bave temom dugovanja na relaciji braća Ilić – Tomislav Nikolić.

Saopštenje pokreta „Dveri“ prenosimo u celosti.

Dveri podsećaju: Velimir Ilić o predloženom počasnom građaninu Čačka Tomislavu Nikoliću

Velimir Ilić, koga na ministarskoj poziciji u Vladi Srbije i na vlasti u Čačku drži lično Tomislav Nikolić, oduševljen je idejom da Nova Srbija Predsedniku uzvrati novim poniženjem Čačka i Čačana – dodelom Nikoliću prve titule počasnog građanina Čačka. Ali, Velimir Ilić nije donedavno tako mislio o Tomislavu Nikoliću.

Uoči predsedničkih izbora 2008. godine, Velimir Ilić 22. novembra 2007. ovako ocenjuje koja je njegova prednost kao potencijalnog predsedničkog kandidata u odnosu na Tomislava Nikolića: – To su trećerazredni političari. Ja imam rezultate, oni nemaju. Može li neko da se seti šta je uradio Nikolić dok je bio potpredsednik Vlade, osim što je dobio stan od države http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:205944-Ilic-Predsednik-u-martu Drugom prilikom u istoj predizbornoj kampanji Velimir Velja Ilić o uvaženom aktuelnom Predsedniku Srbije, čijom kandidaturom za počasnog građanina Čačka je danas oduševljen, kaže sledeće: – Nemamo boljeg od Tome Nikolića? Pa, to je, bre, Toma čuv’o groblje u Kragujevcu, pa nije mogao da pobedi u mesnoj zajednici http://www.youtube.com/watch?v=vRBYwdqwAsE

Konačno, Velimir Ilić poručuje Tomislavu Nikoliću: – Tomo, osrednji si referent, ne bi mogao da budeš referent u našoj Vladi. Nema mesta Tomo, nije to ta Srbija koju ti si smislio, nema povratka, Srbija neće tu ekipu http://www.youtube.com/watch?v=_LggwvMAVxw

Ali, taj i takav Tomislav Nikolić danas treba da postane prvi počasni građanin Čačka, a ovaj i ovakav Velimir Ilić je i dalje ministar u Vladi Srbije!?!? Šta posle svega reći i o Velimiru Iliću i o Tomislavu Nikoliću? A šta o predstavnicima aktuelne vlasti u Čačku koji, uprkos svemu, na današnjoj sednici Komisije za priznanja grada većinom glasova odlučiše da skupštini grada predlože Tomislava Nikolića za počasnog građanina?

Dokle će grad Čačak da služi za prebijanje ličnih i stranačkih interesa? Sve dok na vlasti trpimo iste stranke i političare kao prethodnih 18 godina. Promene će početi tek kada odbijemo da trpimo vređanje i ponižavanje od strane vlastodržaca.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Kултура | Вести | Одабране вести

Beldocs EHO у Културном центру Чачак

09.12.2023
Вести | Одабране вести

Виртуелни сајам запошљавања НСЗ

29.11.2023