Plafoni u „Zračku” opet mokri

Plafoni u „Zračku” opet mokri

0

Zaposleni u Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine sa smetnjama u razvoju „Zračak” u Čačku, i u ovu zimu ulaze sa istim problemom sa kojim se suočavaju svaki put kada nastupi hladno i kišno vreme. Iako je problem prokišnjavanja bio rešen popravkom krova, prema rečima zaposlenih u ovoj ustanovi prošle nedelje se ponovo pojavila voda koja je curela sa plafona u holu donjeg dela ustanove gde su radionice i sobe korisnika.

Problem na grejnim instalacijama ili krovnoj konstrukciji

Pretpostavka je da problem nastaje na grejnim instalacijama, zbog čega su zaposleni pozvali stručnjake iz firme „Alfako” koji su i ranije dolazili iz istog razloga. Prema rečima nadležnih u „Zračku”, očekuje se da firma „Alfako“ svoje radnike pošalje tokom vikenda kako bi se utvrdilo da li je problem u krovnoj konstrukciji ili grejnim instalacijama.

Prema tvrdnjama zaposlenih, dodatan problem u otklanjanju propusta zbog kojih sa tavanice u prizemlju već godinama kaplje voda, predstavlja činjenica da građevinski radnici mogu da izvode radove samo vikendom kada u ustanovi nema korisnika. Dok se ne ustanovi uzrok kvara, kofe i lavori su neizostavni deo inventara ‚‚Zračka”.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR