Počele sanacije puteva na području Čačka

Počele sanacije puteva na području Čačka

Javno preduzeća „Gradac“ potpisalo je ugovor sa izvođačem radova na sanaciji oštećenja asfaltiranih puteva za sve mesne zajednice na području Čačka, dok će ugovori za makadamske puteve tek biti potpisani zbog velikog broja ponuđača i podnetih žalbi

0

Asfaltiranje jednog puta u Viljuši je završeno, dok je asfaltiranje drugog počelo, a ovih dana se završava i popravka puta ka Gornjoj Trepči. Prema rečima Milana Bojovića, pomoćnika gradonačelnika, prioritet su putevi kojima saobraća javni prevoz.

Sanacije će biti brže

– Prema ugovorima koje je Javno preduzeće „Gradac“ potpisalo sa izvođačima radova, sredstva za sanaciju tih putnih pravaca su obezbeđena. Na svim putevima koji su u nadležnosti grada, oštećenja će biti sanirana upravo prema ugovorima koje je „Gradac“ potpisao sa izvođačima. Potpisana su dva ugovora, jedan za gradsko i drugi za seosko područje, što znači da su njima obuhvaćene sve mesne zajednice na području Čačka. Na žalost, ugovori sa izvođačima za sanaciju oštećenja na makadamskim putevima još nisu potpisani jer se na tender javio veliki broj ponuđača, od kojih su se neki žalili na postupak sprovođenja javne nabavke. Moramo da sačekamo da se žalbeni postupak završi, ali se nadamo da će uskoro i taj ugovor biti potpisan, rekao je Bojović.

POSTAVI ODGOVOR