Претрага
[rstr_selector]

Почели радови на асфалтирању некадашње „Десетке”

Почетак радова на асфалтирању другог дела Булевара војводе Путника, односно некадашње Улице 10, поред старе млекаре.

Данас су у Чачку почели радови на асфалтирању деонице Булевара војводе Путника, односно некадашње Улице 10, од раскрснице са Улицом Јаше Продановића код старе млекаре, до раскрснице са Улицом Страхињића бана. Ова деоница, у дужини од 330 метара, претходно је завршена у погледу инфраструктурних инсталација и грађевинских радова на самој саобраћајници, саопштили су из ЈП „Градац”.

У овом предузећу најављују да ће се, у наставку пројекта изградње Булевара војводе Путника, током августа изводити радови на деоници Булевара од раскрснице са Улицом Страхињића бана до раскрснице са Бирчаниновом улицом. Радови ће обухватити инсталацију топловода, као и  телекомуникационе, електроенергетске и инсталације јавне расвете. Радиће се и на изградњи коловозне конструкције, оивичења коловоза и тротоара и на постављању сливника.

Такође, овог месеца су у плану и радови у Бирчаниновој улици, од раскрснице са Булеваром војводе Путника до раскрснице са Улицом Драгише Мишовића у дужини од 130м. Радови ће се изводити на телекомуникационим, електроенергетским и инсталацијама јавне расвете, као и на инсталацијама атмосферске и фекалне канализације и водоводне мреже.

Осим грађевинских радова на описаним деоницама Улица булевар војводе Путника и Бирчанинове у фази пројектовања је и раскрсница са кружним током саобраћаја (Булевар ослобођења-у који се преко Улице Симе Сараге уклапа булевар војводе Путника и Немањина улица) као и мост којим Булевар војводе Путника треба да премости Лозничку реку.

Фото: Џенарика Инфо

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести