Претрага
[rstr_selector]

Pojačane protivpožarne mere za doček Nove godine

U nedelju će na mnogim trgovima i u ugostiteljskim objektima biti organizovan doček Nove godine. U cilju bezbednosti građana, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Čačku već nekoliko godina vrše vanredne inspekcijske kontrole protivpožarne zaštite ugostiteljskih objekata. Ove godine su te aktivnosti krenule još od novembra na području celog Moravičkog okruga, rekao nam je Dragiša Broćić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Čačku.

– Pregled svih većih ugostiteljskih objekata u kojima se obavlja organizovan doček Nove godine je aktivnost koju mi sprovodimo svake godine. Zbog bezbednosti građana koji borave u tim objektima, pripadnici našeg Odeljenja ih obilaze i vrše kontrole protivpožarne zaštite. Kontrola je počela još u novembru jer postoji veliki broj lokala koje treba obići, kaže Broćić.

Vanredni inspekcijski pregledi otvorenih prostora

Prema njegovim rečima, 31. decembra biće pojačana dežurstva pripadnika Odeljenja za vanredne situacije na svim javnim skupovima, odnosno trgovima.

– Mi ćemo izvršiti vanredne inspekcijske preglede otvorenih prostora na kojima se planira doček Nove godine, u saradnji sa lokalnim samoupravama. Imaćemo aktivno dežurstvo i prisustvo naših pripadnika na toj vrsti javnih skupova, kaže naš sagovornik.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Вести | Одабране вести

Сајам вина на Градској плажи у Чачку

12.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Конкурс Културног центра Чачак за излагање у 2025. години

10.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Међународни Врњачки карневал до 14. јула у Врњачкој бањи

08.07.2024