Претрага
[rstr_selector]

Poklanja deo zemlje da se ispravi krivina

Nakon saobraćajne nesreće koja se prošle nedelje dogodila u Zablaću, vlasnica imanja kroz koje prolazi stari put Čačak – Kraljevo, sedamdesetpetogodišnja Olga Vojinović je odlučila da pokloni deo parcele kako bi se ispravila krivina na kojoj se često dešavaju nezgode.

Olga i njen pokojni suprug su još pre nekoliko godina ponudili gradu parcelu na Vojinovića brdu da bi se krivina ispravila, međutim, do danas na taj njihov predlog niko nije odgovorio. Prošlonedeljni udes, u kome je stradao jedan mladić, ovoj ženi je bio novi motiv da se ponovo oglasi i nadležnima opet ponudi deo imanja kako bi se put ispravio, a samim tim i konačno uklonila crna tačka koja je do sada odnela dosta ljudskih života.

– Tokom proteklih godina pokojni suprug i ja smo se mnogih nesreća nagledali. Čim se neki udes dogodi ljudi najpre dođu u naše dorište, jer se nalazi iza krivine. Želja moga muža je bila da opštini pokloni deo parcele da bi se put ispravio, pa bih zato želela da vidim za života da se njegova želja i ostvarila. Ne mogu više da gledam kako ljud ginu, kaže Olga.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Вести | Одабране вести

Сајам вина на Градској плажи у Чачку

12.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Конкурс Културног центра Чачак за излагање у 2025. години

10.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Међународни Врњачки карневал до 14. јула у Врњачкој бањи

08.07.2024