[rstr_selector]

Povereništvo SNS-a našlo rešenje za svoje probleme

Juče je u prostorijama SNS-a u Čačku održan sastanak odbornika SNS-a i poverenika dr Aleksandara Radojevića sa ciljem da se reše brojne nesuglasice i prevaziđe kriza koja je mesecima potresala Povereništvo ove političke partije u Čačku.

Nakon tročasovnog razmatranja, pronađeno je kompromisno rešenje i doneta odluka kojom bi se situacija u čačanskom odboru stavila pod kontrolu. Naime, odlučeno je da šef odborničke grupe u Skupštini grada i dalje ostane Nada Simović koja je bila spremna da podnese ostavku, s obzirom da je dr Radojević to mesto ponudio Bojanu Draškoviću, njenom zameniku. Međutim, Drašković koji se već dugo suprotstavljao i nastupao kao opozicija Povereniku, na iznenađenje mnogih, odbio je da preuzme tu funkciju.

Činjenica je da je Drašković ovom svojom odlukom izgubio mogućnost da sprovede ideje i rešenja za koja se zalagao, dok je s druge strane dr Radojević pokazao političku mudrost i svest o potrebi prekomponovanja naprednjačkih redova.

U narednom periodu obornička grupa naprednjaka brojaće 13 odbornika u Skupštini grada Čačka, pošto je IO SNS-a doneo odluku o isključenju odbornika Aleksandra Maksimovića zbog ranijih samostalnih istupanja.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *