Претрага
[rstr_selector]

Pre podne smena, uveče žurka

Sutra će u Predškolskoj ustanovi „Radost” u Čačku biti održana sednica Upravnog odbora na kojoj će, kako nezvanično saznajemo, glavna tačka biti smena aktuelne direktorke Marice Nešović.

Sednicom Upravnog odbora predsedavaće Radivoje Domanović koga je delegirala Nova Srbija. Domanović je potvrdio da će sednica početi sutra u 11 časova, ali nije želeo da otkriva šta su pitanja o kojima će se odlučivati. Na pitanje: „Da li je jedna od tačaka i smena aktuelne direktorke Marice Nešović”, Domanović je rekao da će sutra posle sednice održasti konferenciju za novinare na kojoj će javnost biti obaveštena o ishodu sastanka Upravnog odbora Predškolske ustanove.

Iako Domanović nije bio raspoložen da govori o nekim novim detaljima, prema informacijama koje se mogu čuti od upućenijih u celu ovu neizvesnost, članovi Upravnog odbora su bili pod velikim pritiskom da se Marica Nešović smeni po svaku cenu.

Prema saznanjima iz izvora bliskih stranci koja pretenduje na direktorsko mesto čačanskih vrtića, smena Marice Nešović je ,,viđena stvar“, pa su pojedini članovi ove partije za sutra već rezervisali kafanu u kojoj će proslaviti ovu smenu i postavljanje „novog”direktora na mesto koje im pripada po koalicionom sporazumu.

Po nekim najvama, u direktorsku fotelju bi trebalo da sedne Vera Jovanović, inače supruga Nebojše Jovanovića, direktora čačanskog Gradca, koja je, kako neki kažu to mesto zaslužila, jer je bila izuzetno aktivna u protekloj izbornoj kampanji ove stranke.

Inače, Marica Nešović je za rukovodioca čačanskih obdaništa po drugi put postavljena u novembru 2011. godine, odlukom Upravnog odbora, a na predlog većine zaposlenih.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести