Претрага
[rstr_selector]

Privode se kraju radovi u ulici Vuka Karadžica

U Gornjem Milanovcu se privode kraju radovi na rekonstrukciji ulice Vuka Karadžića, koja je oštećena tokom prošlogodišnjih poplava.

Milisav Mirković, predsednik ove opštine, kaže da je posao obavljen u rekordnom roku zahvaljujući efikasnosti Opštinske uprave i izvođača radova, čačanske firme „Ratko Mitrović construction“.

– Danas se rade završni radovi na asfaltiranju dela ulice Vuka Karadžića, koja je u velikoj meri oštećena tokom prošlogodišnjih poplava. U proteklom periodu ovi radovi su bili povereni JP za izgradnju, koje sprovodi i druge radove na području naše opštine. Ti radovi su se sprovodili čitave godine, onda su iz JP rekli da nisu spremni dalje da rade i da nemaju finansijskih sredstava, dakle nije ispoštovan dogovor. Opštinskom veću sam predložio da se dalji radovi povere Opštinskoj upravi, jer nam je to garant da će se oni blagovremeno obaviti. Sredstva smo pronašli iz dela koji je namenjen za razvoj zajednice, a Opštinska uprava je preuzela ovu investiciju koja je vredna oko 3.5 miliona dinara. Na tenderu je posao dobila firma „Ratko Mitrović“ iz Čačka koja je radove dosta brzo odradila, a njihovi radnici danas, posle nepunih mesec dana asfaltiraju završni sloj. Ovom prilikom želim da se zahvalim Opštinskoj upravi i izvođaču na dobro urađenom poslu, ali pre svega građanima koji su imali strpljenja da sačekaju da se ovo na najbolji mogući način završi – izjavio je Milisav Mirković.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Вести | Одабране вести

Сајам вина на Градској плажи у Чачку

12.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Конкурс Културног центра Чачак за излагање у 2025. години

10.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Међународни Врњачки карневал до 14. јула у Врњачкој бањи

08.07.2024