Претрага
[rstr_selector]

Produžen konkurs „Zajednici zajedno“

Kompanija NIS je ove godine raspisala osmi konkurs „Zajednici zajedno“ koji je produžen do 21. juna.

Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije, kaže da ovaj konkurs ima za cilj da se unapredi kvalitet života u lokalnim zajednicama u kojima NIS posluje.

– Reč je o konkursu koji omogućava udruženjima, ustanovama i institucijama iz 11 gradova i opština širom Srbije u kojima NIS posluje, među kojima je i Čačak, da konkurišu sa projektima iz nekoliko oblasti: kulture, sporta, nauke, ekologije, kao i iz oblasti humanitarnih projekata. Kasnije će uslediti izbor najboljih projekata koje će finansirani NIS. U komisiji koja će odlučivati o projektima koji će biti finansirani biće ne samo predstavnici kompanije NIS, već i predstavnici lokalne samouprave i ugledne ličnosti iz tih 11 gradova i opština. Na taj način želimo da gradimo bolju budućnost za buduće generacije. Partnerskim radom NIS i lokalna samouprava rade na odabiru onih projekata koji će poboljšati život u lokalnoj zajdnici, rekao je Despotović.

Sa gradom Čačkom NIS ima jako dobru saradnju, navodi Stefan Despotović i dodaje da je u protekle četiri godine realizovano 20 projekata.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Вести | Одабране вести

Сајам вина на Градској плажи у Чачку

12.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Конкурс Културног центра Чачак за излагање у 2025. години

10.07.2024
Kултура | Вести | Одабране вести

Међународни Врњачки карневал до 14. јула у Врњачкој бањи

08.07.2024