Protekle noći manji požar zahvatio hotel na Rudniku

Protekle noći manji požar zahvatio hotel na Rudniku

Vatrogasci koji su na lice mesta stigli nakon 15 minuta od dojave, konstatovali su samo pojavu dima, povređenih nije bilo ali su deca koja su bila smeštena u objektu iz preventivnih razloga upućena na lekarski pregled

0
Nekadašnji hotel "Neda"

U nekadašnjem hotelu „Neda“ na Rudniku noćas je došlo do manjeg požara. Borivoje Gačić, komandant čačanskog Vatrogasnog bataljona, kaže da su vatrogasci koji su na lice mesta stigli nakon 15 minuta od dojave, konstatovali samo pojavu dima, tako da nije bilo povređenih, ali su deca koja su bila smeštena u objektu iz preventivnih razloga upućena na lekarski pregled.
– U 2 sata i 39 minuta smo dobili dojavu da u nekadašnjem hotelu „Neda“ na Rudniku gori instalacija i da ima dima u hotelu. Vatrogasci sa dva vozila su na lice mesta stigli u 2 sata i 55 minuta i konstatovali da  je došlo do izbijanja vatre na ventilatoru u jednoj sobi na trećem spratu, ali da nije bilo požara, već samo dima.  Pre našeg dolaska sva deca koja su bila smeštena na tom spratu su već izašla ispred, ali je ekipa vatrogasaca odlučila da pozove hitnu pomoć kako bi se utvrdilo da li je sa decom sve u redu. Šestoro dece je prevezeno do hitne pomoći i dalje na pedijatriju u milanovačku bolnicu gde je izvršen preventivni pregled. Deca su dobro i u ovom događaju nije bilo povređenih i stradalih. Vatrgasci su bili bili na licu mesta do 4 sata i 10 minuta, obišli su kompletan hotel i konstatovali da nema požara tako da nisu koristili ništa od sredstava za gašenje požara, rekao je Borivoje Gačić.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR