[rstr_selector]

Punom snagom protiv Odluke o komunalnom redu

Uprkos činjenici da je lepljenje plakata Odlukom o komunalnom redu kažnjivo i zabranjeno na mestima gde to nije predviđeno, na čačanskim ulicama gotovo da nema bandere i stabla, na kojima nema predizbornog postera Aleksandra Vučića.

Postere sa predizbornim pozivom ovog lidera mogu se videti i na maloprodajnim objektima u Čačku. Kiosk koji se nalazi između robnih kuća sa dve strane oblepljen je plakatima Aleksandra Vučića. Ništa bolje nije prošao ni ulaz u poslovni centar Vavilon, koji se nalazi preko puta.

Na samom početku kampanje za vanredne parlanemtarne izbore, od Milovana Erića, načelnika Gradske uprave za inspekcijski nadzor čuli smo da ovih pojava neće biti, a ako ih i bude biće strogo sankcionisani. Čujmo šta Erić danas kaže na ruženje grada plakatima.

Povereništvo Sns-a u Čačku već je trpelo kritike javnosti i to 20. februara jer su preko noći posterima preplavili Aveniju Lipa. Posteri su brzo uklonjeni i tada su prošli samo uz opomenu inspekcije. Međutim, čačanskim naprednjacima ovo nije bio jedini slučaj grubog kršenja gradske Odluke o komunalnom redu. Zbog plakata naprednjaka inspekcija je postupala i 3. marta po prijavi stanara u Kuželjevoj 24 jer je poster velikih razmera postavljen na njihovu fasadu, o čemu Erić opširnije govori:

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *