Претрага
[rstr_selector]

Radojević: Sužavanje Ulice Veselina Milekića nije bilo neophodno

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare Grupe građana „Dr Aleksandar Radojević – Za napredniji Čačak”, jedna od tema je bila rekonstrukcija Ulice Veselina Milikića.

Aleksandar Radojević, predsednik Grupe građana, smatra da nije bilo neophodno da se sužava kolovoz u ulici koja je jedna od važnijih u gradu, jer vodi do Doma zdravlja, Hitne pomoći i Dečijeg dispanzera, a naročito nije bilo potrebno poseći stabla lipe.

Prilazi zdravstvenim ustanovama su loši

– Grupa građana smatra da ova ulica neće biti rekonstruisana na način na koji bi to bilo najbolje za ulicu ovakvog tipa. Mnogo više je ulica koje su u daleko lošijem stanju i trebale su da dobiju prioritet. Postoji nekoliko desetina neasfaltiranih ulica, dok je ova, iako starija, u mnogo boljem stanju nego što će biti posle rekonstrukcije. Naš grad je karakterističan, pa može se reći i jedinstven, po lošim prilazima zdravstvenim ustanovama. Kao što je slučaj prilaza Domu zdravlja iz slepe ulice, kao i prilaza Urgentnom centru u Bolnici gde je na korak do ulaska u isti postavljen ležeći policajac, rekao je dr Aleksandar Radojević.

S obzirom na to da se u poslednje vreme dosta priča o subspecijalizaciji dr Tanje Stovrag, dr Aleksandar Radojević još jednom se osvrnuo na ovu temu rekavši da je Grupa građana dobila zvaničnu službenu belešku VMA da dr Stovrag nije dobila odobrenje za subspecijalizacju.

Grupa građana poziva nadležne državne organe da se oglase na ovu temu, a podneli su i prijavu tužilaštvu kako bi se videlo da li ima elemenata korupcije, istakao je dr Radojević.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *