Sabor trubača predstavljen na Međunarodnom sajmu turizma

Sabor trubača predstavljen na Međunarodnom sajmu turizma

„Zadovoljni smo predstavljanjem na Sajmu i moram reći da je na našem štandu bilo najveselije. Akcenat smo stavili na jubilarni 60. Sabor trubača koji se ove godine održava od 3. do 9. avgusta”

0

Na 42. Međunarodnom sajamu turizma u Beogradu Turistička organizacija Dragačevo predstavila se u okviru Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, a akcenat u svojoj prezentaciji stavila je na jubilarni 60. Sabor trubača u Guči, kaže Siniša Pavlović, v.d. direktora TO Dragačevo.

– Zadovoljni smo predstavljanjem na Sajmu i moram reći da je na našem štandu bilo najveselije. Bila su dva trubačka orkestra, dva majstora trube a po završetku oficijalnog programa bio je pravi spektakl. Predstavili smo i Vajate iz Gornje Kravarice, njihove proizvode, smeštaj  i program, kao i brojne manifestacije, a akcenat smo stavili na jubilarni 60. Sabor trubača koji se ove godine održava od 3. do 9. avgusta. Svi zainteresovani moći će da vide taj oficijalni deo na sajtu Turističke organizacije Dragačevo koji je u pripremi i koji će biti nešto savremeno i sasvim novo. Sledeće predstavljanje TO Dragačevo bi trebalo da bude u Beču. Za sada još nemamo tačan datum jer su potrebne neophodne dozvole i papiri za nastup na otvorenom, ali ja se nadam da ćemo tamo ići u punom sastavu, sa trubačkim orkestrom, kaže Pavlović.

POSTAVI ODGOVOR