Saniran kružni tok kod kafane „Car Lazar”

Saniran kružni tok kod kafane „Car Lazar”

Nastavljaju se i radovi na izgradnji Ulice 10 zbog čega vozače očekuje drugačiji režim saobraćaja

0

Prethodnog vikenda je izvršeno presvlačenje asfalta na kružnom toku kod kafane Car Lazar u Čačku. Miloš Čekanović iz Javnog preduzeća „Gradac”, kaže da je prvo bilo planirano da se na tom delu saobraćajnice izvrši sanacija udarnih rupa, ali je odlučeno da se kružni tok kompletno asfaltira, pa je izvršeno i nivelisanje šahti i slivnika.

Nastavljaju se radovi na izgradnji Ulice 10

Čekanović je dodao da su danas nastavljeni pripremni radovi na izgradnji Ulice 10, zbog kojih je režim saobraćaja u tom delu grada izmenjen, pa je Lomina ulica ponovo dvosmerna.

– Trebalo je da se krpe udarne rupe na kružnom toku, ali smo ipak dali nalog da se kompletna raskrsnica presvuče. Tu su nivelisane šahte i slivnici, tako da je sada ta raskrsnica uređena baš onako kako treba. Danas su nastavljeni radovi u Ulici broj 10, a nastavljaju da se rade i fekalna i kišna kanalizacija u delu Beogradske ulice. Ponovo se vraća režim saobraćaja koji je bio pre petnaestak dana kada smo radili kružni tok kod Medicine rada. Dakle, saobraćaj se usmerava na Lominu ulicu, ona je sada dvosmerna, a zaustavlja se deo Beogradske ulice kod Medicine rada, rekao je Čekanović.

POSTAVI ODGOVOR