Sportski savez Čačka bira najbolje sportiste

Sportski savez Čačka bira najbolje sportiste

- Dodelićemo priznanja za životno delo, sportskog radnika, najboljeg trenera i profesora fizičkog, kao i za sportske kategorije u koje spadaju najbolji pionir, kadet, junior sportista i najbolji muški i ženski klub, kaže Milorad Đondrić

0

Čačanski Sportski savez će sutra u Hotelu Morava, sa početkom u 19 časova, dodeliti priznanja najboljim sportistima u protekloj godini. Prema rečima Milorada Đondrića, predsednika Sportskog saveza, ovaj izbor će se održati u nekoliko kategorija.

– Dodelićemo priznanja za životno delo, sportskog radnika, najboljeg trenera i profesora fizičkog, a nakon toga imaćemo sportske kategorije u koje spadaju najbolji pionir, kadet, junior sportista, kao i najbolji muški i ženski klub. Biće nominacija i u mlađim kategorijama, u ekipnim sportovima u kojima su klubovi postigli takve rezultate da zaslužuju nagradu, kaže Đondrić.

Prva godina nagrađivanja od osnivanja Sportskog saveza Čačka

On dodaje da je ove godina dodela nagrada podignuta na viši nivo.

– Uputili smo pozive laureatima i drugim gostima koji će svojim prisustvom upotpuniti ovaj događaj. Organizaciju smo podigli na viši nivo u odnosu na prethodne godine kada smo priznanja dodeljivali u Hotelu Beograd. Ovo je prva godina u kojoj vršimo izbor najboljih sportista posle osnivanja Sportskog saveza, tako da ćemo se truditi da svake naredne godine to bude sve bolje i uspešnije, a nadamo se da će i naši sportisti postizati zavidne rezultate i biti zaslužno nagrađeni, kaže naš sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR