TOČ: Pokrenućemo vozić

TOČ: Pokrenućemo vozić

- Pokrenućemo turistički vozić i sprovesti sve planom predviđene manifestacije do kraja leta, kaže Vojin Jakovljević, novoizabrani vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Čačka

0

Vojin Jakovljević, koji je u utorak 20.juna preuzeo funkciju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije Čačka, kaže da će prioritet u radu ove ustanove biti uspešno sprovođenje svih planom predviđenih letnjih manifestacija. Takođe, on otkriva i šta će biti akcenat njegovog rada.
– Mi se trudimo da podignemo poslovanje na još veći nivo i bavićemo se najviše promocijom turizma. Što se tiče, na primer, turističkog vozića koji se ne koristi, sagledaćemo situaciju koju smatram veoma delikatnom. Bitno je utvrditi tehničku ispravnost vozića i mi ćemo se truditi da ga pokrenemo kako bi služio nameni za koju je nabavljen, a to je da građani Čačka i turisti koji dolaze u ovaj grad vide Čačak iz neke druge perspektive. Takođe, mislim da ćemo uspeti da, u vrlo kratkom periodu, postignemo još bolje rezultate, kaže Jakovljević.

„Neosnovane su tvrdnje da nemam radnog iskustva“

Vojin Jakovljević kategorički odbacuje tvrdnje čačanske opozicije izrečene na poslednjoj sednici Skupštine grada da ima malo radnog iskustva.
– Imam više od devet godina radnog staža na rukovodećim položajima u privatnom sektoru. Kao što je možda i svima poznato, prethodnih nekoliko godina uspešno sam vodio jedno kulturno-umetničko društvo koje je ušlo među pet najboljih u Srbiji. Izgradili smo i podigli infrastrukturu samog društva izgradnjom sale od 250 mesta sa sopstvenom scenom. Sve informacije o meni bile su javno izložene kroz CV koji sam podneo kadrovskoj komisiji, a to je kasnije bilo i na Skupštini grada Čačka. Smatram da su neosnovane tvrdnje da nisam imao radnog iskustva. Sve je to lako proverljivo, pre svega u PIO fondu, rekao je Jakovljević.

POSTAVI ODGOVOR