Turistički Info centar od sutra i u centru Čačka

Turistički Info centar od sutra i u centru Čačka

Pored već postojeća dva Info centra u okolini Čačka, novi se otvara u centru grada i približiće turistima ponudu ovog kraja, kažu u Turističkoj organizaciji Čačka

0
Foto: Dženarika Info

U centru Čačka sutra će biti otvoren turistički Info centar u kome će turisti, pored informacija o turističkoj ponudi ovog kraja, moći da kupe i suvenire. Vojin Jakoviljević, direktor Turističke organizacije Čačka, kaže da ovakav objekat Čačku nedostaje već dve decenije, zbog čega je njegovo otvaranje značajno jer će turistima približiti sve potencijale ovog kraja.
– Info centar smo dugo čekali i on će značajno upotpuniti turističku ponudu Čačka. U njemu će svi turisti moći da dođu do informacija o turističkoj ponudi Čačka i okoline i kupe suvenire. Pre dve godine smo otvorili Info centar sa suvenirnicom u spomen kompleksu Tanasko Rajić na brdu Ljubiću i jedan u Ovčar Banji, tako da je ovo treći objekat tog tipa koji otvaramo. Potrudićemo se da u skorije vreme otvorimo Info centar u jednom od naših najposećenijih lokaliteta u Atomskoj banji Gornja Trepča.

U četvrtak počinje uređenje Ovčar Banje

Radovi na rekonstrukciji parka i uređenju prostora u centru Ovčar Banje počinju u četvrtak, najavljuje Jakovljević.
– Izabran je izvođač i mi sa nestrpljenjem očekujemo početak radova. Rok za završetak je 60 dana ali se nadamo da će radovi biti i ranije završeni. Pored već postojećih sadržaja, park u Ovčar Banji će dobiti novo zelenilo, drveće, cveće, kao i mobilijar, a biće uređeni i rasveta i pešačke staze, rekao je direktor Turističke organizacije Čačka.

POSTAVI ODGOVOR